VORES HISTORIE

Om os

Vi er specialister

Specialister i unikke gimmicks, reklame- og promotion produkter

Hos Idea-Import har vi specialiseret os i unikke gimmicks, reklame- og promotion produkter, der fanger forbrugerens opmærksomhed.


Specialdesignede produkter, der gør din brandstrategi til en hands-on oplevelse. Kendetegnet, der giver dig en bedre eksponering i butikken. Eller velvalgte give-aways, der skaber trafik – og som sikrer, at dine kunder husker dig.

Tryghed og personlig service

Idea-Import er en lille dansk virksomhed med hovedkontor i Odense og med dygtige samarbejdspartnere i Fjernøsten.
En kombination, der sikrer dig, at prisen altid taler til din fordel. 

Din ordre produceres under gode forhold med alle nødvendige godkendelser og certifikater. Uanset størrelse følger vi alle ordrer tæt gennem hele forløbet.

Traditionelt eller skræddersyet?

Hos os får du alt fra traditionelle reklamegaver som kuglepenne og T-shirts til produkter, der er skræddersyet til mindste detalje. 

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, når vi idéudvikler og designer. Samspillet mellem idéudvikling og vores viden om produktion giver det optimale resultat i forhold til graden af opmærksomhed og til summen på din bundlinje. 

Igennem mange år har Idea-Import, været en fast samarbejdspartner, på større og mindre løsninger af gimmicks til vores kunder. Som bureau er der altid mange skæve og finurlige ideer der skal realiseres! – disse lykkes altid, ikke mindst fordi Tammy, kender branchen og de rette kontakter der kan producerer, både mht. pris og leveringsikkerhed. Vi kan varmt anbefale Idea-Import, så gi hende et ring. ☺

Ulrik Buhl, Nørgård Mikkelsen A/S

hi

Luk menu