Rynke

ET UDPLUK

Cases

Rynkeby

Populær opmærksomhedsskaber
Orangutangen Rynke fra Rynkeby Juice lavet som et kæmpe plysdyr. Rynke blev brugt som præmie i konkurrencer og var en meget populær gevinst.

Rynke abe
KiMs halskæde

KiMs

Jørgens kartoffel
Speciallavet kartoffel-halskæde til chipsproducenten Kims. Leveret i flot etui med trykt logo. Støbeformen er lavet efter en ægte dansk ny kartoffel.

Halskæde
Citrus Display

Specialdesign
De Danske Spritfabrikker ønskede en gimmick, der ville vække opsigt og sætte fokus på friskheden af produktets nye citrus smag.

Rynke abe

De Danske Spritfabrikker

Havekat

Jyske Bank

Rynke abe

Havkat i hyttefad
Leveret som udsmykning til samtlige afdelinger i en anderledes bank. Udviklet fra bunden efter tegning. Produceret i samarbejde mellem flere leverandører i Østen.

Jyske Bank

Venstre øre plakat
Rynke abe

Venstre

Lyt til vælgerne
Alternative valgplakater brugt til kommunalvalget af et parti, der gerne ville understrege evnen til at lytte til borgerne. Støbeform og produktion er lavet i Kina.

Albani manchetknapper

Manchetknapper
Specialdesignede manchetknapper og armbånd til Albanis påskekampagne. Manchetknapperne er fremstillet i metal med guldoverflade.

Rynke abe

Albani

previous arrow
next arrow

små ting - stor effekt

Odense Kommune og H.C. Andersen på Verdensudstillingen i Shanghai, Kina.
Den lille pin med solansigt var meget eftertragtet.

opmærksomhed

Giv din virksomhed opmærksomhed!
Det kan være specialdesignede produkter, der gør din brandstrategi til en hands-on oplevelse, og som skaber synergi til en stor kampagne eller skaffer dig en bedre eksponering i butikken. Det kan også være velvalgte giveaways, der skaber trafik og sikrer, at dine kunder husker dig.

samsalg giver mersalg

KNORR samle-aktivitet
Specialfremstillede køkkenredskaber, der kan hænge på gryden under madlavningen. Køkkenredskaber blev meget populære samleobjekter, og boostede salget. Redskaberne er lavet af nylon med
TPR-håndtag og præget logo.

Idea-Import har altid været en troværdig samhandelspartner. Priser og deadlines bliver overholdt og produkter leveres som ønsket og til den aftalte tid. Har du specielle ønsker til gimmicks, leverer Idea-Import forskellige løsninger, så du har flere muligheder at vælge imellem – uden beregning.

AnnBritt Schønberg, Odense Sport & Event

Luk menu